Aria TNB

Make your event legendary
In inima Bucureștiului găsim Teatrul Național gazda Aria TNB. Locația situată pe acoperișul TNB rămâne locul ideal pentru a petrece momente sub cerul liber, cu o priveliște panoramică imopresionantă asupra capitalei. Fie că sunteți pe terasă sau pe verandă, puteți profita de ocazia de a vă bucura de apusul soarelui și de luminile Bucureștiului. Acum este locul perfect pentru a vă face evenimentul legendar, fie ca este o petrecere corporatistă, lansarea unui produs sau a unui serviciu sau, de ce nu, petrecerea companiei dumneavoastră de Crăciun.

Vedere panoramică impresionantă

Some image Some image Some image

pe rooftop la TNB

Bine ați venit la Teatrul Național București, locul unde veți descoperi Aria TNB. Acest spațiu nou, amplasat spectaculos chiar deasupra Teatrului Național, cu o priveliște panoramică uimitoare asupra Centrului Capitalei, va deveni locul ideal pentru a petrece momente unice sub cerul Bucureștiului.

Some image Some image Some image

conceptarhitectural

Orice spațiu public ar trebui să fie despre oameni și conceput special pentru ei. Acesta e gândul cu care am început să schițăm Aria TNB și ne-am întrebat: unde se simt oamenii cel mai bine? Răspunsul a fost evident: în NATURĂ.

Prima decizie evidentă a fost să folosim materiale naturale, pentru a crea o zonă a confortului, o adevărată oază pentru oaspeți. Conceptul-cheie a fost ELEGANȚA, mai ales ținând cont de amplasare. Am folosit lamele de lemn pentru a îmbrăca tavanul și o parte din pereți, pentru a sugera profunzimea unei păduri și ritmul vizual creat de copaci.

Some image Some image Some image

spațiuspactaculor

În afară de poziționarea excelentă, un alt lucru spectaculos pe care Aria TNB îl oferă este lumina. Localizat chiar în inima orașului, la kilometrul 0, un Apus privit de aici este minunat, iar lumina este extraordinar de frumoasă. Aria TNB este mai mult decât un loc spectaculos: este LOCUL din care să vezi și în care să fii văzut!

Some image Some image Some image

versatil

Cât de spectaculos este să simți Bucureștiul cum respiră chiar din inima lui! Te afli chiar la borna de la kilometrul 0 al Capitalei, înconjurat de istorie și aproape de cer. La Aria TNB vei descoperi o verandă de 600 de metri pătrați, completată de o terasă de 1200 de metri pătrați. Până când acest loc va deveni restaurant și lounge, Aria TNB poate găzdui evenimente care au între 100 și 600 de invitați: lansări de produse, petreceri de companie, gale de înaltă ținută și, surpriză, petrecerea de Revelion 2019.

Știm că evenimentele companiei dvs. sunt celebre, indiferent dacă vorbim despre petreceri de Crăciun, lansarea de evenimente sau sărbătorirea aniversărilor companiei. Știm că întotdeauna cereți cele mai bune servicii, distracție excelentă pentru mâncare și băuturi și cei mai buni artiști.

Acum, ai locul potrivit pentru ca evenimentul tău să devină LEGENDAR!

397/5000

Unde este diferența?
Permiteți-ne să prezentăm localul perfect pentru evenimente - Aria TNB. În inima orașului, pe Rooftop-ul Teatrului Național Bucrești

Sala rotundă de 600 mp. Terasa de 1200 mp. Locuri de parcare. Putem găzdui de la 100 până la 600 de persoane.
One stop shop - event design, technical support, artist management, food & drink entertainment.

1. scrie-ne

rezervari@aria-tnb.ro

2. vizitează-ne

Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2, Sector 1, București

3. sună-ne

+4 0739 977 777

formular eveniment

folosind acest formular sunțeti de acord cu termenii și condițiile de utilizare acestui website
Aveti o eroare in validarea formularului!
The connection to the server timed out!
Cererea dvs. a fost trimisă!